Tetikettenetiketterenetiketteermachinelabels

+32 (0)16 449 201

PRODUCTEN

Ontdek onze producten

OFFERTE

Vraag een vrijblijvende offerte

CONTACT

Neem contact met ons op!

Het etiketteren van producten

Zowel in de voedings- als in de non food sector hebben etiketten een belangrijke functie. Ze kunnen bijdragen aan de esthetische waarde van een product, ze geven de consument de nodige informatie om weldoordacht voeding te kopen, ze vergemakkelijken de traceerbaarheid van logistieke eenheden en ze zorgen ervoor dat uw administratie efficiënt verloopt. Uiteraard begint dit alles bij het efficiënt etiketteren van uw producten. Daarom heeft u de keuze uit diverse soorten labels en kan u bij Espera ook terecht voor een op maat gemaakte etiketteermachine. Wil u op een vlotte en nauwkeurige manier uw producten etiketteren? Lees dan verder!

 

Soorten labels om mee te etiketteren

Thermische en niet-thermische etiketten, diepvriesetiketten, in verschillende kleuren of net transparant, rond of vierkant, en ga zo maar verder: u heeft een waaier aan keuzemogelijkheden om uw producten te etiketteren. Hoe uw labels eruitzien zal vooral afhangen van uw eisen en van de toepassingen waarvoor ze gebruikt worden. Met de machines van Espera kan u zelf uw etiketten ontwerpen, maar u kan er ook voor kiezen om uw labels door ons te laten voordrukken. U koopt dan de kant-en-klare zelfklevende etiketten op rol. Ook voorgedrukte etiketten kunnen nadien in uw productie via thermische of thermotransfer printers extra info opgedrukt krijgen. Kan u nog wat hulp gebruiken omtrent het etiketteren van uw producten? Aarzel dan niet en contacteer ons. Vanuit onze jarenlange ervaring in de sector gaan we samen op zoek naar de gepaste oplossing voor uw bedrijf!

 

Nauwkeurig en efficiënt etiketteren

Nauwkeurig en efficiënt etiketteren is enorm belangrijk. Bovendien is het cruciaal dat dit hele proces vlot verloopt en dat de down-time van uw productie zo minimaal mogelijk wordt gehouden. Bent u op zoek naar een etiketteermachine die aan alle bovenstaande eisen beantwoordt? Dan bent u aan het goede adres bij Espera. Wij ontwerpen op maat gemaakte machines om te etiketteren, al dan niet in combinatie met een weegschaal. Al onze machines zijn namelijk modulair, wat betekent dat ze bestaan uit een aantal basisonderdelen die volgens de wens van de klant kunnen worden uitgebouwd. Op die manier kan u volledig op maat van uw bedrijf uw producten etiketteren. Meer informatie over wegen en etiketteren vindt u op deze pagina, en in de rubriek “Etiketteermachines” gaan we verder in op onze verschillende machines, hun prijzen, de software etc.

 

Etiketteren op maat met Espera

Etiketten bepalen het uiterlijk van uw product en voorzien zowel u als de consument van de nodige informatie. Wil u daarom het hele etiketteerproces van uw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Dat kan door uw producten te etiketteren met een machine van Espera. Wat de labels betreft heeft u heel wat verschillende mogelijkheden (onder andere op vlak van kleur en vorm) en ook onze machines ontwerpen wij op maat van de klant. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak (016/44.92.01 of info@espera.be) en wij komen langs in uw zaak om de situatie met eigen ogen te bekijken. Vervolgens stellen we een voorstel op dat aan uw wensen en noden voldoet. Efficiënt en nauwkeurig etiketteren was nog nooit zo makkelijk!