Tetiketteermachinesetikettenthermische etikettenetiket

+32 (0)16 449 201

PRODUCTEN

Ontdek onze producten

OFFERTE

Vraag een vrijblijvende offerte

CONTACT

Neem contact met ons op!

Etiketten of labels

Etiketten worden in allerlei toepassingen gebruikt, maar zeker in de verpakkingsindustrie spelen ze een zeer belangrijke rol. Ze bepalen het uitzicht van een product en voorzien de consument van de nodige informatie. Het maken van etiketten vraagt dan ook de nodige aandacht, net zoals het mooi afdrukken en nauwkeuring aanbrengen ervan. Een goede hechting, perfecte plaatsing en optimale leesbaarheid zijn immers cruciale vereisten waar elk etiket aan zou moeten voldoen. In wat volgt maken we u wegwijs doorheen Espera’s aanbod aan etiketten en etiketteermachines. Meer specifieke informatie vindt u in de verschillende subrubrieken.

 

Etiketten in soorten en maten

Zowel voedingsetiketten als labels voor andere toepassingen zijn verkrijgbaar in talloze soorten. Wilt u bijvoorbeeld een etiket aanbrengen op een diepgevroren product, dan gebruikt u best specifieke diepvriesetiketten. Deze worden voorzien van een speciale lijm die een perfecte hechting garandeert, ook in lage temperaturen. Daarnaast wordt er een onderscheid gemaakt tussen thermische en niet-thermische etiketten. Meer informatie hierover vindt u op de pagina “Thermische etiketten”. Tot slot zijn onze labels in een waaier aan kleuren en vormen verkrijgbaar. U kan zelf uw etiketten ontwerpen aan de hand van de gebruiksvriendelijke software van onze etiketteermachines, of u kan ook aan ons vragen om een label te ontwerpen volgens uw wensen. Of wil u zich misschien laten informeren over hoe u best etiketten kan maken? Ook dan helpen wij u graag verder!

 

Etiketten voor een top etiketteerprestatie

Bij Espera bent u aan het juiste adres voor zelfklevende etiketten op rol. Deze etiketten kunnen blanco zijn of u kunt ze ook door ons laten voorbedrukken. Het correct afdrukken en aanbrengen van een etiket is echter minstens even belangrijk als het uiterlijk ervan. Om correct en nauwkeurig te etiketteren schaft u dan ook best een kwalitatieve etiketteermachine aan. Bij Espera vindt u deze in verschillende soorten: manueel of automatisch, als aparte werkpost of om te integreren in een productielijn, met of zonder weegschaal, … Alles kan! We gaan er dan ook prat op dat we etiketteermachines maken op maat van onze klanten. Om te bepalen welke machine het beste aansluit bij uw noden komen we eerst langs om de situatie te schetsen. Uiteraard houden we hierbij ook rekening met uw toekomstvisie; op die manier creëren we een duurzame oplossing voor uw bedrijf.

 

Onze etiketten, uw garantie op kwaliteit!

Een van de belangrijkste pijlers van Espera is onze innovatieve en toekomstgerichte aanpak. Zowel onze machines als onze etiketten worden zorgvuldig geproduceerd en ondergaan steevast strenge kwaliteitscontroles. Wenst u meer te ontdekken over onze etiketten of onze etiketteermachines? Contacteer ons dan op het nummer 016/449.201 of op info@espera.be.