Tbarcodebarcode printeresvsbarcodes

+32 (0)16 449 201

PRODUCTEN

Ontdek onze producten

OFFERTE

Vraag een vrijblijvende offerte

CONTACT

Neem contact met ons op!

Barcode printer

Barcodes worden op allerlei producten aangebracht en bestaan steeds uit een opeenvolging van verticale lijnen, die in hun geheel een bepaalde code representeren. Deze code bevat specifieke informatie over het product in kwestie en is o.a. cruciaal voor de traceerbaarheid ervan. Het is dan ook belangrijk dat een barcode goed leesbaar is: een proces dat reeds begint bij de barcode printer. Espera levert volledig op maat gemaakte etiketteermachines, waarbij u ook de keuze hebt voor een barcode printer. Manueel of automatisch, als individuele machine of als onderdeel van een uitgebreide productielijn: een barcode printer van Espera zal ongetwijfeld een aanwinst zijn voor de efficiëntie en het rendement van uw bedrijf!

 

Een barcode printer voor diverse soorten barcodes

Voor de traceerbaarheid van uw product, om uw stock te beheren, om een nieuw product op te starten, enzovoort: met een barcode printer kunnen verschillende soorten barcodes worden afgeprint. Denkt u bijvoorbeeld aan QR-codes, een 2D barcode, EAN 13 of EAN 128 codes, en nog veel meer. Welk type code u ook gebruikt, belangrijk is dat deze steeds op een kwalitatieve en duidelijke manier wordt afgeprint. Daarom gaat Espera graag samen met u op zoek naar de juiste barcode printer voor uw bedrijf. Wij leggen u de verschillende mogelijkheden uit en toetsen deze aan uw bedrijf en uw werkwijze. Op die manier kunnen wij de perfecte barcode printer aanbieden op maat van uw onderneming.

 

Een kwalitatieve barcode printer

We hebben het al enkele keren benadrukt: de kwaliteit van een barcode, en dus ook van de barcode printer, moet optimaal zijn. Daarom kan u bij Espera eveneens terecht voor een ESVS Vision Control Systeem. Dit systeem kan zowel de verpakking als de aanwezigheid en de positie van etiketten controleren, alsook of de barcode op de producten juist en leesbaar is. Op die manier heeft u steeds de garantie dat uw producten voorzien worden van een correcte codering. Wist u bovendien dat een barcode printer van Espera niet enkel barcodes kan printen? Elk van deze apparaten, manueel of automatisch, kan tevens gebruikt worden voor het printen van etiketten. Aarzel niet om ons te contacteren en hier meer over te ontdekken.

 

Barcode printer en andere machines op maat

Wereldwijd worden aan producten, logistieke eenheden, documenten,… unieke nummers toegekend in de vorm van barcodes. Om deze af te printen heeft u een specifieke barcode printer nodig. Wilt u graag meer weten over dit apparaat, neem dan contact op met Espera. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van machines voor het kenmerken van producten. Zoekt u de juiste barcode printer op maat van uw onderneming? Wilt u de kwaliteit van uw productie garanderen met een ESVS Vision Control Systeem? Of wenst u meer te ontdekken over uw mogelijkheden omtrent wegen en etiketteren? Bel ons dan op het nummer 016/449.201 of mail ons op info@espera.be.