TetiketteringetiketterenEsperauitprijzen

+32 (0)16 449 201

PRODUCTEN

Ontdek onze producten

OFFERTE

Vraag een vrijblijvende offerte

CONTACT

Neem contact met ons op!

Handmatig of automatisch etiketteren?

In de voedingsindustrie is een correcte etikettering enorm belangrijk. Door producten te wegen en etiketteren (ook wel uitprijzen genoemd) krijgt de consument immers toegang tot alle informatie omtrent de inhoud en de samenstelling van het product in kwestie. Bovendien is het etiketteren van producten niet enkel cruciaal in de voedingsindustrie, maar ook in bijvoorbeeld logistieke omgevingen. Door dit uitgebreide toepassingsgebied vinden we het bij Espera erg belangrijk om onze klanten steeds een machine aan te bieden op maat van hun onderneming. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze tussen een machine om handmatig te etiketteren of een volautomatisch apparaat.

 

Handmatig etiketteren

Handmatig etiketteren is een ideale oplossing voor kleinere bedrijven en voor verpakkingen die niet automatisch voorzien kunnen worden van een etiket. Bovendien zijn onze manuele machines compact en efficiënt waardoor ze slechts een kleine opstellingsruimte nodig hebben. Handmatig etiketteren is dan ook mogelijk in eender welke productiesituatie. Espera biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor een machine die enkel gebruikt wordt om te etiketteren, of een machine waarmee producten ook gewogen kunnen worden. U leest het: Espera biedt talloze mogelijkheden om uw producten te etiketteren!

 

Automatisch etiketteren

Naast handmatig etiketteren kan u bij Espera ook kiezen voor een volautomatische weeg- en/of uitprijsmachine. Deze apparaten kunnen zonder probleem geïntegreerd worden in automatische productielijnen en zijn bijvoorbeeld zeer geschikt in combinatie met verpakkingsmachines. Met een automatische machine is het mogelijk om tot 150 stuks per minuut te wegen en te etiketteren; indien er enkel een etiket moet worden aangebracht, ligt dit aantal zelfs nog hoger. Op die manier creëert u meer output terwijl u personeelskosten kan reduceren. Het automatisch etiketteren van uw producten brengt dus tal van voordelen met zich mee. Aarzel niet om ons te contacteren om hier meer over te ontdekken: wij komen graag bij u langs om de situatie te schetsen en een voorstel op maat te maken.

 

Nauwkeurig etiketteren op maat van uw bedrijf

Espera is gespecialiseerd in maatwerk op vlak van wegen en etikettering. U kan kiezen tussen een machine om handmatig of automatisch te etiketteren, en ook binnen deze categorieën rest u een waaier aan mogelijkheden. Onze prioriteit ligt dan ook bij het aanbieden van flexibiliteit en talloze opties aan onze klanten. Wilt u kunnen wegen en etiketteren op het hoogste niveau, neem dan contact op met Espera via 016/449.201 of op info@espera.be.