Ttransfer printersthermo transfer printersthermische etikettenprinters

+32 (0)16 449 201

PRODUCTEN

Ontdek onze producten

OFFERTE

Vraag een vrijblijvende offerte

CONTACT

Neem contact met ons op!

Voordelen van thermo transfer printers

Bij Espera leveren we machines op maat van onze klanten en hun bedrijf. Hiertoe behoren ook thermo transfer printers. Deze maken gebruik van een speciaal inktlint dat onder invloed van verhitting de inkt gaat afgeven op de ondergrond (een product of etiket). Meer informatie over de werking van thermo transfer printers vindt u hier, en in wat volgt ontdekt u meer over de voordelen van deze printers.

 

De hoge afdrukkwaliteit van thermo transfer printers

Een belangrijk voordeel van thermo transfer printers is dat zij een erg hoge afdrukkwaliteit hebben en dus ook geschikt zijn om afbeeldingen in hoge resolutie af te printen. Vergeleken met thermische etiketten, blijven de afdrukken van thermo transfer printers langer leesbaar en verkleuren ze nauwelijks. Hierdoor kunnen ze perfect gebruikt worden om producten te bedrukken die gedurende een lange periode bewaard moeten worden.

 

Een duurzame keuze voor uw bedrijf

Naast de hoge afdrukkwaliteit is ook de duurzaamheid een belangrijk punt bij deze manier van printen. De thermo transfer printers van Espera beschikken over vier verschillende instellingen om de inkt op het printlint zo optimaal mogelijk te gebruiken. Op die manier wordt er veel lint bespaard en komt u dus langer toe met een printlint. Moet het lint toch vervangen worden? Dan kan dit erg makkelijk en vlot dankzij de speciale cassettes waarin het opgerolde lint zich bevindt. Zo verliest u geen tijd en kan de productie snel worden voortgezet.

 

Thermo transfer printers op uw maat

Gebruiksvriendelijkheid is enorm belangrijk bij de thermo transfer printers van Espera. De machines zijn makkelijk te bedienen en kunnen zonder probleem geïntegreerd worden in bestaande toepassingen. Wat betreft de kleur van het printlint heeft u meerdere keuzes en tevens zijn er verschillende printbreedtes mogelijk. Voorts kunnen thermo transfer printers op verschillende dragers printen waaronder papier, vinyl en polyester. Tot slot kunnen onze machines continu of intermitterend werken, afhankelijk van wat de klant wenst.

 

Thermo transfer printers voor de beste kwaliteit

Een hoge afdrukkwaliteit, duurzaam in gebruik, makkelijk te bedienen en een volledige afstelling volgens uw wensen: de thermo transfer printers van Espera bieden talloze voordelen. Wil u hier graag meer over weten, bel of mail ons dan voor verdere informatie. U kan ook vrijblijvend een gratis offerte aanvragen via de knop bovenaan deze pagina. Duurzaam en vlot printen, dat doet u met onze thermo transfer printers!