Tthermo transfer printerthermo transfer printersthermal printersdirect thermal printers

+32 (0)16 449 201

PRODUCTEN

Ontdek onze producten

OFFERTE

Vraag een vrijblijvende offerte

CONTACT

Neem contact met ons op!

Thermo transfer printers

Om efficiënt producten te wegen en te etiketteren bent u aan het goede adres bij Espera. Maar ook wanneer het gaat om thermisch printen beschikken wij over een waaier aan mogelijkheden. Onze thermo transfer printers bieden bijvoorbeeld verschillende voordelen die uw productie naar een hoger niveau zullen tillen. In wat volgt vertellen we u meer over het verschil tussen thermo transfer printers en direct thermal printers en ontdekt u ook meer over de voordelen van een Espera thermo transfer printer.

 

Thermo transfer printers: werking en onderdelen

Terwijl direct thermal printers verhitting gebruiken om een verkleuring te doen ontstaan op de ondergrond zelf, gaan thermo transfer printers door middel van een inktlint of ribbon inkt afgeven aan de ondergrond. Een van de belangrijkste onderdelen van dit type printers is dan ook het lint: dit is bedekt met droge inkt en loopt tussen de printkop en het te bedrukken oppervlak. Een tweede essentieel onderdeel van thermo transfer printers is de hitte overbrengende printkop. Deze wordt tegen het ribbon gedrukt waardoor de inkt aan de ondergrond wordt afgegeven. Wilt u meer weten over de werking van thermo transfer printers of over het verschil met direct thermal printers, neem dan zeker een kijkje op de pagina “Werking”.

 

De voordelen van thermo transfer printers

Thermo transfer printers bieden talloze voordelen. Zo kunnen ze onder andere gebruikt worden om diverse dragers te bedrukken, zoals papier en polyester, en zijn ze tevens geschikt voor het afprinten van afbeeldingen in hoge resolutie. Daarnaast zorgen thermo transfer printers voor een afdruk die zeer lang meegaat en amper verkleurt. Deze printers zijn dan ook ideaal om producten te bedrukken die gedurende een langere tijd zullen worden gestockeerd. Tot slot zijn de thermo transfer printers van Espera erg gebruiksvriendelijk, hebben ze vier verschillende instellingen voor lintbesparing en kunnen ze zonder probleem geïntegreerd worden in bestaande productielijnen. Bent u dus op zoek naar een goede thermo transfer printer om uw productie te optimaliseren, contacteer dan Espera!

 

Thermisch printen met Espera’s thermo transfer printers

Espera is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en installeren van op maat gemaakte machines voor elk bedrijf. Thermisch printen kan bijvoorbeeld met onze thermo transfer printers. Wenst u hier verdere informatie over of wil u een vrijblijvende offerte laten maken, dan kan u dit aanvragen via deze website. U kan ons eveneens contacteren om een afspraak te maken zodat we samen kunnen bekijken welke machine het beste aan uw wensen voldoet. Contact opnemen met Espera kan op het nummer 016/44.92.01 of via info@espera.be.