TwegenetiketterenESVSEspera

+32 (0)16 449 201

PRODUCTEN

Ontdek onze producten

OFFERTE

Vraag een vrijblijvende offerte

CONTACT

Neem contact met ons op!

Wegen en etiketteren

Al uw producten nauwkeurig wegen en etiketteren: zeker in de industrie van de verse voorverpakte voeding is dit een absolute must. Om dit proces te optimaliseren bent u aan het goede adres bij Espera. Wij produceren en leveren op maat gemaakte machines om te wegen en etiketteren. Afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf kan u volledig zelf kiezen welke modules er nodig zijn. Een bovenprinter, een onderprinter, automatische bediening of manueel: Espera zorgt ervoor dat efficiënt wegen en etiketteren nog nooit zo makkelijk was.

 

Nauwkeurig wegen en etiketteren

Nauwkeurigheid is enorm belangrijk wanneer het gaat om wegen en etiketteren. Consumenten moeten er immers op kunnen rekenen dat het etiket op hun voedingsproducten de juiste informatie bevat. Dit gaat zowel over het gewicht van het product als over allergenen, de voedingswaarde, de ingrediënten, de uiterste houdbaarheidsdatum, enzovoort. Bij Espera zorgen we ervoor dat nauwkeurig wegen en etiketteren geen enkel probleem vormt voor onze klanten. Al onze toestellen om te wegen worden wettelijk geijkt en het proces van het etiketteren kan indien gewenst worden aangesloten op het bestaande ERP-systeem van de klant. Op die manier bent u er zeker van dat alle etiketten steeds de correcte informatie bevatten. Bovendien heeft u zelf de keuze tussen een volledig automatische machine of een machine waarmee men manueel kan wegen en etiketteren.

 

Wegen en etiketteren op uw maat

Het spreekt voor zich dat het wegen en etiketteren van producten niet in elk bedrijf hetzelfde verloopt. Daarom zijn alle machines van Espera modulair. Dit betekent dat zij bestaan uit een aantal basiscomponenten die gecombineerd kunnen worden met diverse modules. Bij kleinere producties kan het bijvoorbeeld beter zijn om een machine aan te kopen waarmee men enkel manueel kan wegen en etiketteren, terwijl grotere productielijnen er alle baat bij hebben om met een boven- of onderprinter of een combinatie van beiden te worden uitgerust. Een andere keuzemogelijkheid is om de lijn uit te rusten met een ESVS Vision Control Systeem. Wilt u graag meer weten over alle opties die Espera u te bieden heeft op vlak van wegen en etiketteren? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor verdere informatie.

 

Producten wegen en etiketteren

Wilt u het hele proces van wegen en etiketteren in uw bedrijf optimaliseren? Neem dan contact op met Espera. Wij maken graag een afspraak om eens langs te komen en ter plaatse de situatie te schetsen. Vervolgens geven wij advies op maat, opdat we samen kunnen beslissen welke machine het beste past binnen uw productielijn. Bovendien kan u ook na de installatie altijd op ons rekenen. Technische dienst, service, onderhoud, enzovoort: wij staan steeds voor u klaar met raad en daad. Wenst u verdere inlichtingen over onze machines om te wegen en etiketteren, contacteer ons dan op het nummer 016/449.201 of via e-mail op info@espera.be. Efficiënt wegen en etiketteren was nog nooit zo makkelijk, dankzij Espera!