Tdiepvriesetiketten op roldiepvriesetikettenetiketetiketten

+32 (0)16 449 201

PRODUCTEN

Ontdek onze producten

OFFERTE

Vraag een vrijblijvende offerte

CONTACT

Neem contact met ons op!

Kwalitatieve diepvriesetiketten

Het aanbod aan diepvriesproducten is vandaag de dag enorm. Net zoals alle andere voorverpakte producten moeten ook deze diepvrieswaren voorzien worden van verplichte vermeldingen, indien nodig op een etiket. Een gewoon etiket zal hier echter niet voldoen: door het koude oppervlak en de condensatie die ontstaat zal het etiket al snel loslaten. Daarom gebruikt men voor deze producten speciale diepvriesetiketten. In wat volgt vertellen we u meer over deze diepvriesetiketten en ontdekt u tevens meer over de mogelijkheden die Espera u aanbiedt.

 

De eigenschappen van diepvriesetiketten

Om diepgevroren producten te etiketteren heeft u specifieke diepvriesetiketten nodig. Deze worden zodanig ontworpen dat ze zonder problemen blootgesteld kunnen worden aan lage temperaturen. Het voornaamste verschil tussen diepvriesetiketten en gewone etiketten ligt in de belijming: diepvriesetiketten zijn voorzien van een speciale rubberlijm die langer houdt en die niet broos wordt onder invloed van diepvriestemperaturen. Met de diepvriesetiketten van Espera kan u er zeker van zijn dat al uw diepgevroren producten correct en duurzaam geëtiketteerd worden!

 

Zelfklevende diepvriesetiketten op rol

Bent u op zoek naar zelfklevende etiketten op rol? Dan bent u aan het juiste adres bij Espera. Al onze etiketten zijn trouwens ook geschikt om te gebruiken op diepvrieswaren. Wat betreft de afmetingen en de kleuren van deze diepvriesetiketten bieden we onze klanten een waaier aan mogelijkheden aan. Aarzel niet om ons te vertellen wat voor etiketten u juist wil ontwerpen! Tot slot kan u kiezen voor blanco diepvriesetiketten of voor etiketten die reeds voorbedrukt zijn. Op die manier bezorgen wij onze klanten etiketten die volledig voldoen aan al hun wensen.

 

Diepvriesetiketten van de hoogste kwaliteit

Een van onze belangrijkste pijlers is ongetwijfeld het aanbieden van kwaliteitsvolle producten. Dit geldt zowel voor onze diepvriesetiketten als voor onze machines én onze service. Zoekt u de perfecte etiketteermachine voor uw bedrijf? Wil u een ESVS Vision Control Systeem integreren in uw bestaande productielijn? Of wil u graag diepvriesetiketten ontwerpen die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid? Neem dan contact op met ons en ontdek uw mogelijkheden.

 

Meer weten over Espera’s diepvriesetiketten?

De diepvriesetiketten van Espera zijn de ideale oplossing voor het labelen van diepvriesverpakkingen. De productie van onze etiketten gebeurt steeds volgens specifieke richtlijnen en doorloopt strikte kwaliteitscontroles. De basis voor een hoogwaardig product wordt immers gevormd door gebruik te maken van de beste materialen. Het resultaat: onze diepvriesetiketten zien er aantrekkelijk uit, hechten permanent en voldoen aan alle eisen voor een piekfijne etiketteerprestatie. Contacteer ons voor verdere informatie of voor een vrijblijvende offerte op 016/44.92.01 of info@espera.be!