Tvision controlesvsetiketteermachinevision systeem

+32 (0)16 449 201

PRODUCTEN

Ontdek onze producten

OFFERTE

Vraag een vrijblijvende offerte

CONTACT

Neem contact met ons op!

ESVS Vision Control Systeem

Een vision systeem controleert of producten volledig verpakt en geëtiketteerd worden volgens vooropgestelde normen. Omdat Espera zijn klanten enkel de hoogste kwaliteit wil aanbieden ontwikkelden wij een eigen kosteneffectief vision systeem met de naam ESVS. Dit systeem zorgt voor een geheel automatische controle van verpakte producten door middel van line scan camera’s. Het doel van dit ESVS Vision Control Systeem is om tegen hoge snelheid een precieze controle te realiseren van alle producten die worden afgeleverd, en dit zowel binnen de voedingsindustrie als in de non-food sector. Op die manier heeft u 100% zekerheid over de kwaliteit van de producten die u levert en kunt u eventuele dure recalls vermijden.

 

Grondige controle door het ESVS Vision Control Systeem

Espera’s vision systeem maakt het mogelijk om zowel de boven- als de onderkant van een product te controleren. Dit houdt in dat de staat van de verpakking kan worden nagekeken, net zoals de positie of de inhoud van de etiketten, de gebruikte folie, de kwaliteit van de barcode, enzovoort. Het ESVS Vision Control Systeem is bovendien uitgerust met optische tekenherkenning en, indien de klant dat wenst, kan ook de sealnaad gecontroleerd worden op lekken of op de aanwezigheid van vreemde materialen. Zelfs de kleinste onzuiverheden worden opgespoord door Espera’s vision systeem. Wenst u hier meer over te ontdekken, aarzel dan niet om ons te contacteren!

 

De mogelijkheden van Espera’s vision systeem

Het is geen enkel probleem om het ESVS Vision Control Systeem te integreren in reeds bestaande transportsystemen of productielijnen. Uiteraard geldt dit ook voor alle producten van Espera, zoals bijvoorbeeld een etiketteermachine of print and apply systeem. Daarenboven is ons vision systeem erg makkelijk te bedienen. Via de interactieve software kan men bijvoorbeeld alle te verifiëren elementen en aanvaarde toleranties instellen, en het is eveneens mogelijk om reeds bestaande instellingen aan te passen zonder de hele referentieverpakking opnieuw te moeten ingeven. Voorts biedt het ESVS Vision Control Systeem ook de mogelijkheid om diverse soorten rapporten op te maken die klantspecifiek kunnen worden ingesteld. Kortom: een vision systeem van Espera biedt een oplossing op maat van elke klant en elke productielijn.

 

Het ESVS Vision Control Systeem, uw garantie op kwaliteit

Wenst u meer te ontdekken over de algemene werking van vision systemen, neem dan zeker een kijkje op deze pagina. Wilt u daarentegen meer informatie verkrijgen omtrent het specifieke vision systeem van Espera, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Dit kan op het nummer 016/449.201 of via e-mail op info@espera.be. Ons team staat voor u klaar met raad en daad!