Tprint and apply machineprint and applyetiketteermachinesprint and apply machines

+32 (0)16 449 201

PRODUCTEN

Ontdek onze producten

OFFERTE

Vraag een vrijblijvende offerte

CONTACT

Neem contact met ons op!

Print and apply

Wilt u op een vlotte manier labels printen en automatisch aanbrengen op een verpakking, doos, karton of palet? Dan kan u terecht bij Espera voor een print and apply oplossing op maat van uw bedrijf. Al onze machines kunnen flexibel worden aangestuurd, zodat het geen enkel probleem is om etiketten te printen en direct aan te brengen tijdens het productieproces. Bovendien zorgen we ervoor dat elke print and apply machine perfect wordt afgestemd op de productielijn zodat u het etiket op de gewenste plaats kunt aanbrengen. Wij stemmen ons voorstel steeds af op de noden van de klant.

 

Print and apply: de mogelijkheden

Om voor iedere onderneming een juiste oplossing te vinden bieden wij verschillende print and apply mogelijkheden aan. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een apparaat met één boven- of onderprinter, maar het is eveneens mogelijk om meerdere printers met elkaar te combineren. Op die manier kan u volautomatisch printen en etiketteren op het hoogste niveau! Daarnaast maken wij ook etiketteermachines met meerrollenprinters, voor het labelen van producten zonder tijdverlies door etiket- of artikelwissel. Ook is er de mogelijkheid om een etiket aan te brengen op drie zijden. De print and apply machines die dit realiseren dragen ertoe bij dat de exclusiviteit van de producten nóg beter tot zijn recht komt en dat ook bij gestapelde verpakkingen de informatie aan de zijkant zichtbaar blijft.

 

De voordelen van print and apply

Print and apply houdt in dat labels op het moment zelf geprint en aangebracht worden. Dit proces brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo hoeft u maar één soort (blanco) etiketten in stock te hebben en wordt het verlies van etiketten tot een minimum herleid. Bovendien zijn alle etiketteermachines van Espera modulair en kunnen zij worden aangepast aan de noden van de klant. Een print and apply machine kan bijvoorbeeld perfect werken in combinatie met een weegschaal. Voorts kunnen alle apparaten van Espera gekoppeld worden aan bestaande software en zijn ze makkelijk te integreren in elke productielijn. Een maatstudie is echter wel noodzakelijk; iets waar de professionals van Espera u graag bij helpen.

 

Print and apply volgens Espera

Bij Espera vinden we het enorm belangrijk om onze klanten een product te bieden dat aansluit bij de behoeften van hun productieproces. Daarom komen wij graag bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken. Vanuit onze ervaring kunnen wij u adviseren en informeren omtrent onze print and apply mogelijkheden, zodat we samen een oplossing vinden die aan al uw wensen voldoet. Vanaf het ontwerp tot de integratie in de productielijn, het koppelen van de software en het onderhoud van de machine: gedurende het hele proces staan wij voor u klaar. Contacteer ons gerust voor meer informatie omtrent print and apply op het nummer 016/449.201 of via info@espera.be.