Tetiketten ontwerpenetikettenetiketlabels

+32 (0)16 449 201

PRODUCTEN

Ontdek onze producten

OFFERTE

Vraag een vrijblijvende offerte

CONTACT

Neem contact met ons op!

Etiketten ontwerpen

Het belang van etiketten mag absoluut niet onderschat worden. Zo kan een etiket de aantrekkelijkheid van een product verhogen en op die manier de aandacht trekken van de consument. Daarnaast moeten labels de nodige wettelijke informatie bevatten (onder andere over de samenstelling van het product) en zorgen ze er tevens voor dat uw administratie efficiënter kan verlopen. Dit alles begint uiteraard bij het ontwerp van het etiket; met de machines van Espera kan u etiketten ontwerpen die perfect voldoen aan al uw wensen.

 

Etiketten ontwerpen op uw maat

Een etiket kan worden opgemaakt volgens een standaard layout, maar u kan er uiteraard ook voor kiezen om gepersonaliseerde etiketten te ontwerpen. Ronde etiketten in verschillende kleuren, transparante etiketten met afgeronde hoeken, en ga zo maar door: Espera biedt zijn klanten een waaier aan mogelijkheden. Bovendien zijn onze etiketteermachines erg gebruiksvriendelijk zodat u perfect labels kan ontwerpen volgens uw smaak. Naast het aankopen van witte etiketten op rol kan u ook etiketten ontwerpen en door ons laten voordrukken. Deze labels kunnen een standaard tekst bevatten, het logo van uw bedrijf, een bepaalde achtergrond,… wat u maar wilt! Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u hier verdere informatie over wenst.

 

Espera geeft advies over het ontwerpen van etiketten

Het ontwerpen van etiketten is niet altijd even makkelijk. Zo moet u erop letten dat verplichte informatie een duidelijke plaats krijgt, en indien u een boven- en onderetiket wil plaatsen moeten deze perfect op elkaar worden afgestemd. Voor raad over al deze zaken kan u terecht bij Espera. Wij blikken terug op een jarenlange ervaring wanneer het gaat om etiketten ontwerpen en voorzien u van professioneel advies. Ook wanneer u vragen heeft over de etikettensoftware die op uw machine draait, staan wij u graag bij met de nodige hulp. Espera is immers niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van weeg- en etiketteermachines: ook een goede na-service maakt onlosmakelijk deel uit van onze diensten.

 

Etiketten ontwerpen met Espera

Dankzij Espera kan u zelf etiketten ontwerpen voor uw producten. De software die bij onze machines hoort is erg makkelijk te gebruiken, en indien u toch vragen heeft staan wij voor u klaar met raad en daad. Ook wat betreft de layout van uw labels kan u steeds rekenen op onze hulp; wij beschikken over de nodige ervaring zodat we samen kunnen bekijken wat voor u de beste oplossing is. Wilt u dus graag professionele etiketten ontwerpen op maat van uw zaak, neem dan zeker contact op met ons (016/44.92.01 of info@espera.be)!