Tetiketteermachineetiketteermachinesetikettenetiketteren

+32 (0)16 449 201

PRODUCTEN

Ontdek onze producten

OFFERTE

Vraag een vrijblijvende offerte

CONTACT

Neem contact met ons op!

Espera etiketteermachines

Bij Espera beseffen we maar al te goed hoe belangrijk etiketten zijn voor de producten van onze klanten. Daarom produceren wij etiketteermachines met verschillende modules, gaande van machines waarmee men handmatig etiketten kan aanbrengen tot volledig automatische etiketteermachines die de producten wegen, etiketteren en de verpakking controleren. Onze klanten komen zowel uit de voedings- als uit de non-food industrie, waardoor ons team over ruime ervaring beschikt in diverse sectoren. Voor eender welk bedrijf leveren wij dan ook etiketteermachines op maat van uw productie!

 

Handmatige en automatische etiketteermachines

In de eerste plaats kan u bij Espera kiezen tussen handmatige en automatische etiketteermachines. Onze manuele machines kunnen flexibel worden ingeschakeld en bieden het hoogste comfort om handmatig te etiketteren. Zeker bij kleinere productielijnen of voor verpakkingen die niet automatisch uitgeprijsd kunnen worden, vormen deze handmatige etiketteermachines de perfecte oplossing om snel en efficiënt te werken. Daarnaast zijn er ook onze automatische machines die bestaan voor elk inzetbereik, en heeft u ook de keuze tussen een etiketteermachine met of zonder weegschaal. Maar naast de keuze tussen automatisch en manueel, met of zonder wegen, zijn er nog tal van andere mogelijkheden waarmee onze etiketteermachines kunnen worden uitgebreid.

 

De mogelijkheden van Espera etiketteermachines

Uw producten efficiënt etiketteren wordt kinderspel met de machines van Espera. Al onze etiketteermachines zijn modulair, wat inhoudt dat zij bestaan uit een aantal basiscomponenten die men kan combineren met verschillende modules naar wens. Zo kan u kiezen voor een machine die enkel langs de bovenzijde een etiket aanbrengt, maar beschikken wij eveneens over etiketteermachines met onderprinter of met printer aan de zijkanten. Op die manier bieden wij een waaier aan opties die geïntegreerd kunnen worden in uw productielijn, zodat u de mogelijkheid heeft om uw producten een unieke uitstraling te geven. Daarenboven kunt u onze etiketteermachines ook combineren met een ESVS Vision Control Systeem, dat u de garantie geeft dat uw producten correct verpakt en geëtiketteerd worden.

 

Espera etiketteermachines, de juiste oplossing voor elke sector

De etiketteermachines van Espera kunnen werkelijk in alle sectoren worden ingezet. In de voedingsindustrie of de non-food sector, in grote of kleine bedrijven, in volledig geautomatiseerde productielijnen of als manuele werkpost: wij bieden onze klanten tal van mogelijkheden om een machine te ontwerpen die volledig aansluit bij de noden van hun onderneming. Bent u op zoek naar een etiketteermachine die volledig kan worden aangepast op maat van uw bedrijf? Vraag dan een gratis offerte aan of neem contact op met Espera om een afspraak vast te leggen. Dit kan via info@espera.be of op het nummer 016/449.201.